Fenzie E-handel

 Fenzie är en nätbutik som har ett varierat utbud av produkter som vi säljer till överkomliga priser på vår hemsida. Hos oss hittar du ett ständigt växlande utbud inom allt från mobiltelefoner, mobilhögtalare, hörlurar, externa batterier, väskor, sportartiklar, plånböcker och parfymer. Välkommen in för att spana in vårt utbud.
Vårt engagemang för kvalitet kommer alltid att vara oförändrat och ett av våra mål är att erbjuda varor av bra kvalitet och detta med en utmärkt service. Du som kund är oerhört viktig.

 Vi lovar att du som kund hos Fenzie ska känna sig trygg och säker. Fenzie erbjuder en mängd betalningssätt. Vi samarbetar med Klarna vilket borgar för säkra betalningslösningar både för er som konsument och för oss.
Vi har direktbetalning, faktura och delbetalning samt ibland betalnings kampanjer av olika slag.
Det ska vara enkelt att handla hos Fenzie och vi satsar mycket på att ha relativt snabba, effektiva och säkra leveranser för vi vet att man när man beställer något online vill få hem sin beställning så fort som möjligt och detta har vi tagit fasta på. Även om alla leveranser inte kan nå dig inom tre dagar.
Vi är stolta över vårt företag och arbetar ständigt på att förbättra det. Fenzie är fortfarande lite av en underdog men vi kämpar oss uppåt och ser fram emot denna resa tillsammans med er våra kunder.
Alla företag har börjat någonstans och vår plan är att växa i en lagom takt. Välkommen in redan idag. Vi har nämligen många bra produkter att erbjuda er och det kommer ofta in nya produkter i vårt sortiment.




https://www.fenzie.se/

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Råd vid köp av en ny mobiltelefon.

Om väskor.